De zitzak leek even op zijn retour, maar maakt een ware revival. Er is niks mis met de welbekende felgekleurde versie, maar ultiem comfort én stijl haal je in huis met de nieuwe trendy uitvoering. De tijd van het jaar waarin ontspannen, huiselijke gezelligheid en rust is wat we willen, is het ideale moment om de luxe zitzakken in huis te halen.

BRON: ikwilzitzakken.nl

De fluffy zakken van bijvoorbeeld Vetsak, hebben een comfortabele ‘Hybrid Memory Foam’ vulling waardoor ze zich perfect naar het lichaam vormen. De luxe lounge­stoelen zijn verkrijgbaar in de maten Medium en Large. Daarnaast heb je bij elke maat de keuze uit vier stoffen, te weten Velvet, Flokati, Cord Velours en Free. Maak tot slot het geheel af door er een ‘FootSak’ poef of comfortabele nekkussen bij aan te schaffen en je relax moment kan beginnen!

Voor comfortabele zitzakken van hoge kwaliteit zit je bij het Deense merk SACKit goed. SACKit gooit hoge ogen vanwege de functionele en stijlvolle lounge stoelen. Zo ademt de prachtige vintage loungestoel RETROit luxe uit. Hou je van exclusiviteit? Dan is de RETROit van leder een goede keuze.

Ook de Ambient Lounge zitzakken mogen niet in dit lijstje ontbreken. De soft design chairs zijn vervaardigd uit zware en duurzame materialen, waardoor ze intensief gebruikt kunnen worden in verschillende ruimtes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder blauw, rood, zwart en grijs. Wanneer je neerploft in een Ambient Lounge stoel geniet je nog meer van een kopje koffie, diepe gesprekken of een spannend boek!