Breien, haken en naaien. Waar het tot dit jaar toch nog een beetje een oubollig imago had, heeft nostalgisch handwerk weer iets hips! Daarmee komen wollen, kanten en handgemaakte woonaccessoires ook weer in een heel ander licht te staan. Je haalt er zelfs een trendy sfeer mee in huis. Én je kunt de materialen op verrassend veel plekken toepassen!

De collectie van Knit Factory is verrassend anders en zo normaal tegelijkertijd. Ongewoon gewoon eigenlijk. Ontworpen én geproduceerd in Nederland, ademen de producten nuchterheid en duurzaamheid uit. Design en luxe in één adem met gezelligheid en functionaliteit.

Wat denk je van de gebreide keukencollectie? In de lijn ‘Grote Blok Uni’ zijn de nieuwe kleuren oker, jeans-melee, graniet, antraciet-melee en khaki toegevoegd en in de lijn ‘Grote Blok 2 kleuren’ zijn de volgende nieuwe variaties toegevoegd: zwart-khaki, zwart-oker, zwart-graniet, ecru-khaki, ecru-oker en ecru-graniet. Dé trendkleuren van dit moment. En ja, óók voor keukendoeken, theedoeken, placemats, pannenlappen en keukenschorten. In een klap een gezellig en trendy keuken. Wil je nog een stapje verder gaan, dan kies je voor de Rick kussens. Gemaakt van duurzaam katoen met een stonewashed uitstraling en een leuke gebreide omslag. Speels door het gebruik van heuse jeans knopen en het is op unieke wijze afgewerkt met het kenmerkende leren label. De kussens zijn 50×50 cm en in diverse beschikbaar in de volgende kleuren: groen-olive, bruin-marron, licht grijs-antraciet, beige-marron en jeans-indigo.

Ook Roxx is nieuw in de interieurcollectie. Een opvallende lijn waarbij kleuren en verschillende breisteken in banen onder elkaar worden gecombineerd. Roxx heeft een unieke afwerking van stoer touw en leuke knoopdetails. Roxx is beschikbaar in een plaid en kussens van 50×50 cm en 60×40 cm. De lijn bestaat uit enkele en gemêleerde kleuren in groen-olive, bruin-marron, licht grijs-antraciet, beige-marron en jeans-indigo.

bron: knitfactory.nl