Het is niet voor niets dat we de donkere dagen van december op laten lichten met vrolijke feestverlichting. Het gebrek aan zonlicht en de overvloed aan donkere, bewolkte luchten stemt een mens niet vrolijk en kerstlampjes door het huis zorgen voor de broodnodige sfeer en gezelligheid. Maar feestverlichting is feestverlichting en als het feest voorbij is, verdwijnen de kerstlampjes weer naar zolder. Maar wat moet je dan tot de lente aanbreekt en de zon ons weer wat langer van licht voorziet?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de kerstlampjes gewoon tot de zomer te gebruiken, maar die dode, kale kerstboom waar ze in hangen is niet echt bevorderlijk voor de sfeer. Gelukkig zijn er slimmere opties om een beetje licht in je leven te brengen. Met de slimme verlichtingsoplossingen van LIFX kun je je huis transformeren met prachtig en sfeervol licht in miljoenen verschillende kleuren.

De LIFX-verlichting is eenvoudig via stembesturing of via de app op allerlei verschillende manieren te personaliseren en te automatiseren voor de ultieme gezelligheid. Zo kunnen de felheid en de kleurtemperatuur automatisch worden aangepast aan het omgevingslicht en de tijd van de dag. LIFX heeft speciale lichtthema’s samengesteld en geeft complete vrijheid in sfeerbepaling. Omdat de wifi-module in de lamp zelf zit ingebouwd, heb je geen duur basisstation nodig en hoef je alleen maar de lamp erin te draaien en de app te installeren.