Een strakke inloopdouche is al jaren de trend in badkamerland. In de showroom sta je er echter niet bij stil dat de realisatie ervan, zelfs voor een vakman, een aardige klus is. Een klein foutje en je zit met een lek en als de vloertegels niet perfect liggen, heb je zomaar de kans dat het water de badkamer instroomt in plaats van in het douchepuntje. De Aqua Cera Premium maakt aan de zorg een einde.

Jackon Insulation bedacht dit nieuwe concept voor de douchebak van inloopdouches. De naam Jackoboard klinkt veelbelovend. Deze douchebak van geëxtrudeerd polystyreen hardschuim (XPS) wordt geleverd met de bijbehorende tegels die exact op maat zijn gesneden. Hierdoor is de installatie voor zowel professional als de thuisklusser een stuk eenvoudiger. Dit voorkomt namelijk het risico op breuken en het tijdrovende proces van het uitsnijden op maat. De
vloertegels hoeven enkel aan het board gelijmd te worden.

Daarnaast zit het er ook nog eens een stuk beter uit, omdat je minder voegen nodig hebt. De meegeleverde afdichtingsband zorgt tevens voor optimale afwerking van de installatie en vermijdt dat er water tussen de douchebak, muur en vloer komt. Licht, snel, duurzaam en gegarandeerd waterdicht!