Een nieuw jaar, een schone lei! Het ideale moment om in huis aan de slag te gaan. Met kleur! De trendwachtchers van Pantone voorspellen allemaal dat de kleurenpalleten Cravings en Classico in 2019 hoge ogen gaan gooien en wij snappen wel waarom. Een beetje retro én superhip. Houd je van uitgesproken kleuren dan ga je voor de expressieve tinten in kleurenpallet Cravings. Ga je voor wat minder heftig, dan is de lijn van Classico zeker een aanrader.

Even een terugblik. We vertelden je in WonenIn al eerder over dé trendkleur van 2019; Spiced Honey. Een schitterende bruintint die nog mooier is dan hij klinkt. De honingwarme kleur Spiced Honey heeft een ondertoon van amber, een vriendelijke kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk ook een kleur die je oppept en energie geeft.

 

De Kleur van het Jaar is veelzijdig en eigentijds en te combineren met vele kleuren. Het licht en omringende kleuren hebben effect op de kleur waardoor de kleur nog meer tot zijn recht komt.

Fetish foods
Spiced Honey is warm en veilig, maar soms wil je het met je inteieur (even of deels) over een andere boeg gooien. Dat kan met het kleurenpallet Cravings. Leuk detail: volgens de mensen van Pantone staan de kleuren van dit pallet voor de kleuren van fetish foods.

Toffe en sprekende kleuren waar we ook in huis zeker iets mee kunnen. Flamingo roze, knallend rood en grasgroen. Het is gewaagd en even wennen, maar als je eenmaal durft…

Burgundy rood
Wil je iets anders, maar hoeft het allemaal niet zo heftig, dan kies je voor pallet Classico. Succes gegarandeed. Hiermee kun je gewoon niet de mist in gaan, want kleuren van Classico zijn stuk voor stuk tijdloos. Elegant ook! Goud, burgundy rood en teal. Allemaal kleuren die je als basis kunt gebruiken óf als toevoeging!

Hoe je het ook aanpakt… je huis is met een van deze kleuren in ieder geval 2019-proof!