Natuurlijk wil je de kleintjes af en toe graag verrassen met ene mooi cadeau. De nieuwsgierige blikken als ze een presentje in hun handje krijgen en de blije gezichtjes als ze zien wat het is, zijn onbetaalbaar. HippeKidsKamer maakt het je wel erg gemakkelijk om gave presentjes voor de kids te shoppen.

Shop bijvoorbeeld de nieuwste producten van het Deense merk Maileg. Een collectie met knuffels en meubeltjes waarmee kinderen hun eigen wereld kunnen creëren. Maileg heeft wereldwijd veel bekendheid gekregen door een konijnenfamilie die we al eerder lieten zien in WonenIn. De knuffels hebben stuk voor stuk een hartverwarmende persoonlijkheid en worden overgedragen van generatie op generatie. De konijntjes kregen al snel gezelschap van andere dierenvrienden, zoals hazen, wolven, uilen en muizen. Er zijn inmiddels volop artikelen te koop om de collectie uit te breiden en dat zijn natuurlijke hele leuke cadeautjes. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en iedere aanwinst is er eentje!

Vintage
Supertof is het nieuwe muizen boek huis die je volledig kunt vullen met verschillende meubeltjes voor muizen zoals tafeltjes en stoeltjes, ledikantjes, wiegjes en een baby wipstoel, maar ook producten met een vintage randje dat het muizenhuis een bijzondere uitstraling geeft. Zo vind je in de nieuwste collectie onder andere twee charmante stoeltjes van goud, dat weer erg leuk past bij een vintage tafeltje. Hoe leuk wil je het hebben?