Tulpen spelen de hoofdrol in de nieuwe trend New Frontiers. Een futuristische look is wat we willen en opvallend of niet, tulpen zijn hier fantastisch voor. Zet ze in een iriserende of semi-transparante vaas en de bloemen krijgen als vanzelf een futuristische uitstraling. Van januari tot mei zijn tulpen weer volop verkrijgbaar in frisse kleuren en diverse bloemvormen. Gauw naar de bloemist dus!

Bloemen. We kunnen er geen genoeg van krijgen, maar zorgen al snel voor een knusse look en daar zit niet iedereen op te wachten. Met de juiste vazen en details, krijgen bloemen echter wél die eigentijdse uitstraling. Gebruik vazen van matglas, met een metallic look en iriserende oppervlaktestructuren zodat per standpunt verschillende kleurschakeringen ontstaan.

Deze toffe trend komt tot leven door het gebruik van krachtige bloemvormen met een vriendelijke uitstraling. En dat zijn nu juist twee belangrijke eigenschappen van tulpen. Om te voorkomen dat boeketten ‘clean’ en stijfjes ogen bieden tulpen bovendien soelaas. Ze zijn namelijk heerlijk eigenwijs.

In tegenstelling tot andere snijbloemen, groeien tulpen gemiddeld twee centimeter door in de vaas. Het resultaat is een dynamisch boeket dat je de vrolijke lentekriebels bezorgt!

foto: Mooiwatbloemendoen.nl