Het jaar is nog maar net begonnen, maar de nieuwe Blomus collectie heeft nu al naam gemaakt. De Ani lamp, een draagbare, intuïtieve en verrassend veelzijdige LED-Lamp heeft namelijk de Inonic Award Best of Best 2019 binnengehaald in de categorie Lightning and Building. De wandkapstok CURL, die zonder haken is uitgevoerd, ontving de onderscheiding Winner.

Ani Lamp
De awards eren het allerbeste op het gebied van interieur design. En de Ani Lamp van Blomus is er daar eentje van. De lamp is ontworpen door het jonge designers-duo Florian Kallus en Sebastian Schneider. Een lamp met drie functies, geschikt voor binnen en buiten, met de looks van een klassieke lantaarnpaal. De Ani Lamp wordt geleverd als doe-het-zelfpakket, zodat mensen zelf kunnen bepalen of ze een hanglamp, een sfeermaker, licht om te werken of alle drie zoeken. De lamp kan op een standaard worden geplaatst, aan een touw worden gehangen of op een tafel worden geplaatst. Hij maakt gebruik van een oplaadbare ledlamp en wordt opgeladen met een USB-kabel. De Ani lamp is sinds februari verkrijgbaar in drie kleuren.

Curl kapstok
Ook wandkapstok Curl viel in de prijzen. De stalen kapstok is afgewerkt met poedercoating en eveneens verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Fascinatie, onderzoek en eenvoud zijn de sleutelwoorden. Vanwege het gebogen ontwerp zijn er geen haken maar kunnen kleerhangers aan de onderste buigingen worden gehangen. De bovenste buigingen zijn geschikt voor kleinere kledingstukken. Curl is vanaf mei verkrijgbaar.

bron: blomus.com