Behanggoeroe Graham & Brown weet als geen ander voor welk behang we volgens de laatste trends moeten kiezen. Voor 2019 zijn er vijf trends. Gedurfd en opvallend, dat zijn ze allemaal.

De Hybrid trend is er een van een tropische wereld waarin een gekke natuur vervlochten is met funky bladeren. Dit creëert een surrealistisch sprookje. Gekke dieren, donkere bloemenpatronen, bloemen in zachte vormen en kleuren en andere lekkere poppy kleuren.

De trend Amalfi Umore is ook een topper. Een unieke compilatie van gekleurde citrusvruchten hangend aan takken met groene blaadjes en bloesemachtige bloemen. Een bijzondere tafereel dat enerzijds een retro touch geeft aan iedere ruimte, maar ook een heel rijk en historisch gevoel.

Bij Kingdom Lion staan zoals te verwachten valt grote wilde dieren afgebeeld, maar dan op een hele artistieke en grafische wijze. De okergele achtergrond met de dieren in zwart/wit creëren een hele bijzondere sfeer. Dit behang leent zich perfect in een out of the box aankleding van wand of ruimte. Een er zijn vier verschillende kleurstellingen!

Jardin Magenta is een bestaand klassiek behangontwerp in een gedurfd roze palet. Bloeiende bloemen, vlinders en vogels, Jardin Magenta heeft alle schoonheid van de natuur in zich.

Voordeel van dit unieke behang is dat het is voorzien van de handige paste the wall techniek, waarbij de wanden worden ingesmeerd met de lijm en het behang daardoor gemakkelijk kan worden opgeplakt en later ook verwijderd.

bron: grahambrown.com