Het zonnetje schijnt, de lente is aangebroken en we gaan allemaal weer met veel plezier naar buiten. Ben jij niet in het bezit van een tuin maar heb je wel een balkon? Scrol dan vooral even verder voor de leukste balkons en haal daar je inspiratie uit.

1. Vergeet de avonden niet. Met wat mooie verlichting op je balkon creëer je al snel een intieme sfeer. Zet wat lekkere borrelhapjes op tafel en trek een kleedje over je schoot en genieten maar!

2. We willen natuurlijk niet klagen maar wanneer je uit de wind zit, kan de zon soms wel erg warm worden. Creëer een lekker schaduwplekje voor jezelf en hang wat witte doeken op. Zo kan je lekker buiten zitten wanneer het zelfs iets te warm is.

3. Accessoires zijn niet alleen voor in huis, maar ook zeker voor buitenshuis.
Op dit balkonnetje zien we mooie planten, lampen, kussentjes etc. Dat maakt het erg aantrekkelijk om lekker buiten te gaan zitten. Met pallets creëer je eenvoudig (en goedkoop) een bankje waar je heerlijk op kan zitten. Daarnaast zijn we groot fan van de bamboe schutting!

4. Eén van de betere uitvindingen voor je balkon: de balkonbar. Deze monteer je eenvoudig aan je balkonreling en je hebt een perfect barretje om aan te eten.

5. We kunnen er simpelweg niet genoeg van krijgen: verlichting. Ziet dit er niet uit als een plekje waar jij je zomeravonden graag doorbrengt?

6. Go green! Dat je geen tuin hebt, betekent niet dat je niet kan genieten van bloemen en planten. Zet je balkon lekker vol met plantjes en jij hebt geen tuin meer nodig!

7. Nog een laatste balkon om de reeks mee af te sluiten. Met deze inspiratie zijn wij klaar voor de zomer!