Wanneer het gaat om sociaal contact wordt altijd geroepen dat de eerste indruk een van de belangrijkste dingen is, want in slechts een paar seconden laat je zien wie je bent. In 2019 wordt het tijd dat we ons huis ook op deze manier gaan zien. Dus laten we beginnen met de hal. Desondanks we hier niet met zijn allen neerploffen voor een kopje thee, is dit wel de ruimte die men als eerste ziet en dus de eerste indruk neerzet.

 

Entree 1
Plaats een bescheiden tafeltje naast je entree. De perfecte plek voor een mooie plant en decoratie waar jij blij van wordt. Spiegels geven een extra dimensie aan de ruimte, daarnaast is het nooit erg om jezelf nog een keer aan te kijken voor je de deur uitstapt.

 

 

 

 

 

 

bron: Kresswel Interiors

 

Entree 2
Een bankje waar je na het boodschappen doen meteen op neer kan ploffen, maar tegelijkertijd ook mooie decoratie op kwijt kan. Fijn voor het oog en je kan het ook nog eens bestempelen als praktisch. Wij zien het wel zitten.

 

 

 

 

 

Bron

 

Entree 3
Strak en praktisch. Zo is er voor ieder wat wils. Wil je het toch nog een beetje aanvullen? Kies dan voor een mooie plant in je hal of verberg je jassen achter een mooi gordijntje, zo ziet het er meteen opgeruimd uit.

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Roomed

 

 

Entree 4
Deze klassieke hal zet meteen de toon. Je komt binnen in een netjes en opgeruimd huis. Geef het een persoonlijke touch door jouw favoriete plaatjes op te hangen.

 

 

 

 

 

 

Bron

 

Entree 5
Zodra je dit aantreft bij binnenkomst heb je meteen een beeld van de personen die hier wonen. Wij zien: relaxed, open-minded en creatief.

 

Voor welke entree zou jij gaan?

 

 

 

 

 

Bron: A Pair & A Spare