Een tijdloos interieur geeft je rust, is makkelijk aan te passen en een voordeel voor je portemonnee. Natuurlijk is het leuk om met de trends mee te gaan, maar wanneer je hierin doorslaat zal je nooit tevreden zijn en kost het je bovendien ontzettend veel geld. Maar hoe pak je dit dan aan?

  1. Investeren in kwaliteit

Natuurlijk zal je altijd kriebelende handen krijgen als je mooie budget items ziet staan, maar denk eraan: soms is het echt beter om je geld te sparen en later te investeren in producten van goede kwaliteit. Denk daarbij aan producten die belangrijk zijn in je leven zoals een bed, een bank of eettafel.

  1. Houd het dicht bij jezelf

Laat je niet teveel leiden door trends of de mening van anderen. Het is jouw huis en jij leeft hierin. Ga dus niet voor witte stoelen als je denk dat je ze niet schoon kan houden. En neem geen glazen tafeltje als je zelf de meest onhandige persoon bent uit je vriendengroep.

  1. Ga voor natuurlijke tinten

Op natuurlijke tinten raak je nooit uitgekeken, daarom is dit een van de beste tips voor een tijdloos interieur. Daarnaast geven natuurlijke tinten al snel een intieme en warme sfeer. Neem een kijkje bij Oléja voor glaswerk waar je niet snel op uitgekeken raakt.

. .